donderdag 21 november 2013

Budget Friday #2

Vrijdag wordt Budget Friday hier op beautybymallory ! Vorige week (click) vertelde ik jullie meer over een van de leuke budgetwinkeltjes waar je beautyitems kan scoren. Vandaag zal ik het hebben over interessante deals die ik gespot heb in winkels en/of op het internet.
 
Je kan jezelf heel wat geld uitsparen door gewoon geduldig te zijn en te wachten op deals. Uiteraard gaat dit niet op als het gaat over Limited Editions ;). Op deze blogpost staan natuurlijk niet alle deals die er zijn maar gewoon enkele die ik wel leuk vond om aan jullie mee te geven. Als je er zelf nog gezien heb, laat ze gerust achter in de comments zodat iedereen ervan kan profiteren ^^.
 
1. Rituals
 
De Rituals is een winkel waar je me regelmatig kunt in vinden omdat ze zoveel fijne producten hebben. Niet alleen hun bad en lichaamsproducten zijn heerlijk ontspannend maar ook hun geurstokjes voor in huis en hun carperfumes kunnen me wel bekoren ;). Ze bieden ook allerlei leuke pakketjes aan voor onder de kerstboom dus nog een reden te meer om eens te gaan snuffelen in deze winkel.
aanbieding: Bij aankoop van 40 euro of meer krijg je een gratis mini geurstokjes t.w.v. € 12

 
 

2. Vente - exlusive verkoop van OPI
 
Vente-exlusive.com is een website waarop flash-sales worden gehouden. Dit wil dus zeggen dat er worden allerlei verkopen georganiseerd van kledij tot parfum tot ook beauty en dit telkens voor een gelimiteerde periode met een gelimiteerde stock van het aantal producten.
Nu is er een sale over allerhande sets OPI nagellakjes. Er zijn sets van 2 nagellakjes beschikbaar maar ook een manicure-tasje en er zitten ook LE nagellakjes bij. Ik denk maar aan een set met Katy Perry nagellakken als ook de Minnie-Mouse set. Opgelet! Weg = weg
tip: als je voor de eerste keer aanmeld kan je gebruik maken van gratis verzending !
 
 
3. The Body Shop Sale op Groupon: klik hier om er meer over te weten
 
4. Di
Naast Kruidvat is er in België nog een bekende drogisterij nl. Di. Je kan bij Di altijd leuke acties scoren en er zijn altijd veel kortingen op te rapen daar. Een leuke actie nu is die van Orly. Je krijgt namelijk 2 gelnagellakjes gratis bij een aankoop van een basiskit voor gelnagels. Zo'n basiskit is natuurlijk het ideale kerstcadeau voor de fervente nagellakliefhebber.
tip: sommige Di's verkopen nu ook The Balm  & in hun folder kan je vaak een bonnetje uitknippen voor een gratis product (deze maand is het een blistex lipbalm) ^^
 
 
 
5. Kruidvat
Natuurlijk dé moeder der drogisten mag niet ontbreken. Ik ben altijd content als ik het reclameboekje van Kruidvat zie zitten in de post ;). Bij Kruidvat zijn het heel het jaar door gelijk solden :p. Als je dus enkele budgettoppers van Catrice, Essence, Maybelline,... in je hoofd heb zitten, wacht dan met die te kopen tot er een leuke actie aankomt !
De leukste deal deze week bij Kruidvat is toch wel die 2e aan halve prijs- actie bij Essie, L'Oréal en Maybelline (je mag ze dus ook mengen). Of vind je de 3 euro korting op een product van Max Factor beter (enkel op oog -en gezichtsmake-up)?
 

 
 
 
Q: Zul jij gebruik maken van een van deze sales?
 
 


 
bron afbeeldingen : ritals.be -  vente-exclusive.com - di.be


Geen opmerkingen:

Een reactie posten