maandag 18 november 2013

Naked 3 it's happening !

Urban Decay heeft zijn Naked 3 palette voorgesteld. Het nieuws circuleert al een tijdje op het internet dat er een nieuwe editie aan de Naked-familie zou worden toegevoegd maar het was maar sinds ongeveer 1 week geleden dat ik voor het eerst het nieuwe Naked 3 palette zag. Het was gesignaleerd in de Sephora in Frankrijk en vele dachten dat het over een hoax ging en het dus opgezet spel was. Blijkbaar had men het palette te vroeg in de rekken gelegd maar zouden die nu wel al weer weg zijn.

Maar enkele dagen erna bevestigde Urban Decay dat het wel degelijk het nieuwe Naked 3 palette is en nu hebben ook al verschillende beautyguru's hem al binnengekregen en kan het testen beginnen.

Ik schrok niet toen ik hoorde dat er een nieuw palette ging uitkomen want let's face it... de vorige paletten waren al zo een succes dus deze volgende variant kan alleen maar beter zijn. Voor zowel beginners al gevorderden zijn deze Urban Decay paletten echte aanraders. Het kost wel wat maar je krijgt er dan ook goede kwaliteit oogschaduws en een tal van mogelijkheden mee.

In Naked 3 zouden meer taupe en rozige kleurtjes te verkrijgen zijn met een mengeling van finishes zoals mat, shimmery en metalic. Ook deze keer zou je er een dubbelzijdige oogschaduwborstel bij krijgen.

Hieronder hoe het nieuwe kindje van de Naked-familie eruit ziet:

 
 
Deze foto's zijn niet gemaakt van mij maar door Kandee Johnson ! Haar site is www.kandeej.com ^^
Je kan ook foto's terugvinden op de facebookpagina van Urban Decay Cosmetics
 
 
Jammer genoeg is het in België niet mogelijk om Urban Decay te kopen maar je kan het wel vinden online en in het buitenland. Begin alvast maar je volgende trip naar Londen of Parijs vast te leggen om deze beauty te pakken te krijgen want ik vermoed dat ook dit palette de eerste maanden zal uitverkocht zijn.
 
Men vermoed dat het zal uitkomen in het begin van december. Hoor ik daar het ideale kerstcadeau? ;)
 
 
Wat vinden jullie ervan? Staan jullie te springen om Naked 3 te kopen?
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten